Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50-190 °C, jedním košem a elektrickým zapalováním. Nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3 kW. Rozměry: 306 x 411 x 311 mm.

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 E s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50 °C až 190 °C a jedním košem. Elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3,000 kW. Rozměry: 265 x 412 x 311 mm.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77 nabízí objem vany 8 litrů, nemá výpusť (kohout), max. teplota 190 °C, min. teplota 50 °C, dva koše, elektrické zapalování a nerezovou ocel jako povrchovou úpravu; rozměry zařízení jsou 574 x 450 x 311 mm.

HD-3 Třítrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

HD-2 Dvoutrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 60 G plynová, hladká deska o tloušťce 10 mm. Teplotní rozsah 50°C - 300°C, příkon 8.000 kW, hmotnost 45 kg, rozměry pracovní plochy 650x480 mm, rozměry produktu 658x480x285 mm.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 30 E, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka desky 10 mm, teplotní rozsah 50°C až 300°C, příkon 3,000 kW, napětí 230 V. Hmotnost 22 kg. Rozměr pracovní plochy: 320 x 480 mm. Rozměry produktu: 328 x 541 x 285 mm.

Hot-dog čtyřtrnový REDFOX HD 04 je profesionální zařízení s hmotností 4,30 kg a rozměry 260x304x276 mm. Napětí 230 V, příkon 0,100 kW, maximální teplota 100 °C. Délka trnu je 190 mm, materiál hliník s krytím IPX4. Energeticky úsporný režim a kontrolky chodu a nahřátí zajišťují efektivní provoz v kuchyních.

Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.

Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.

Indukční vařič RIB 3536 ET v celonerezovém provedení, digitální ovládací panel, LED displej, dva ventilátory, 12 výkonových stupňů, 9 teplotních stupňů, časovač.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77E: Objem vany 8+8 litrů, bez výpusti, teplota max. 190°C a min. 50°C, dva koše, elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 6 kW, rozměry 533 x 412 x 311 mm.

Kontaktní gril PM 2015 LL s hladkou deskou, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, hladká horní deska pro PM 2015 LL, hladká dolní deska.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 60 E, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka desky 10 mm, teplotní rozsah 50°C až 300°C, příkon 6,000 kW, napětí 400 V, hmotnost 44 kg. Rozměry pracovní plochy: 650x480 mm. Rozměry produktu: 658x541x285 mm.

Grilovací deska hladká FTHC 90E chrom, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka 10 mm, teplotní rozsah 50°C - 300°C, příkon 9,000 kW, napětí 400 V, hmotnost 73 kg, rozměry pracovní plochy 970 x 480 mm, rozměry produktu 991 x 541 x 288 mm.

Fritéza elektrická FE 04E má objem vany 5 l a je určena pro použití na podestavbě. Je v celonerezovém provedení a má dlouhé topné těleso, díky kterému je elektrické zatížení nižší. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 90 E, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka 10 mm, teplotní rozsah 50°C - 300°C, příkon 9,000 kW, napětí 400 V, hmotnost 73 kg. Rozměr pracovní plochy: 970x480 mm. Rozměry produktu: 991x541x288 mm. Robustní nerezová konstrukce s rovnoměrným rozložením tepla a snadnou údržbou díky zásuvce na odpadní tuk.

HD-3N Třítrnový s nádobkou, samostatné vyhřívání hrotů a nádobky, regulace teploty 30 - 90 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.