Mlýnky na maso - řezačky masa
Nejprodávanější

Přídavný tenderizér MG 12/22 k řezačce masa HL - G 22

Mlýnek na maso s produkcí 150kg/h a zpětným chodem pro uvolnění šneku, tělo z leštěného hliníkového odlitku, násypka z polykarbonátu.

Řezačka masa s robustním šnekovým převodem pro těžší provoz, celonerezové provedení, vypínač se zpětným chodem, tepelná pojistka, vhodné do gastro provozu i do obchodu.

S-12 Mlýnek na maso na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné do malých restaurací, s možností přidání lisu na rajčata

TS-12 Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné do středních restaurací, možnost přidání lisu na rajčata

Mlýnek na syrové maso s odnímatelnou hlavou, produkce 300kg/h, vhodné do středně velkých provozů, tělo z leštěného hliníkového odlitku, ostatní části nerezové.

TS-12D Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné pro střední restaurace, možnost přidání lisu na rajčata

Řezačka masa HL - G 22 S

TE-22D Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do středních restaurací

TS-22 Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do výroben

TS-22D Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do výroben

Masomlýnek s odnímatelnou hlavou, produkce 500kg/h, celonerezové provedení, součástí miska na produkt, vhodné do prodejen maso-uzeniny.

Řezačka masa A/E 22 (UNGER S3) pro využití v gastronomii a obchodě má celonerezovou konstrukci včetně násypky, hlavy, upínací matice, šneku a misky a obsahuje i vypínač se zpětným chodem a robustní převodovku.
Mlýnky na maso slouží k mletí masa na jemnou sekanou, chutné karbanátky a další produkty z mletého masa. Nabízíme mlýnky s kapacitou 160kg/h až 500kg/h pro různě velké gastronomické provozy. Jednotlivé typy masomlýnků jsou dodávány s matricemi o průměru 6mm, další rozměry matric je nutné přiobjednat. Matrice nabízíme s průměry od 2mm do 20mm. Vždy používáme prvně matrice s většími otvory a poté matrice s menšími otvory. Pokud chceme namlít maso v jednom cyklu můžeme použít masomlýnky s dvojsložením, to znamená, že masomlýnek obsahuje dva nože a dvě matrice. Pro zajištění bezproblémového provozu je nutné udržovat mlýnky na maso v čistotě, provádět pravidelné broušení řezného nože a matrice. Zpracované produkty je třeba nadělit na kostky, které volně propadnou násypným otvorem. Je vhodné maso odblanit a zbavit velkých šlach.