Kůtry
Nejprodávanější

Stolní kutr R 2 B od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 50 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Kutr 5l KT 5M: Objem nádoby 5 l, příkon 1,140 kW, otáčky 1400/min. Rozměry 260 x 290 x 500 mm, hmotnost 23,50 kg. Nerezová konstrukce s odnímatelnou nádobou a bezpečnostním mikrospínačem.

Stolní kutr R 2 B od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 50 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Kutr 5l KT 5T, 400 V: Kapacita nádoby 5 l, příkon 1,140 kW, otáčky 1400/min. Rozměry: 260x290x500 mm. Hmotnost: 23,50 kg. Nerezová konstrukce s mechanickým ovládáním a bezpečnostním mikrospínačem.

Stolní kutr R 3 D od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 30 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 50 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 100 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Kůtr stolní R 5 GS, 230 V je vybaven indukčním asynchronním motorem pro profesionální použití a nabízí tichý chod bez vibrací. Má magnetický bezpečnostní systém, regulaci rychlosti s pulsním tlačítkem a kovový kryt motorového bloku. Odnímatelná nerezová nádoba s ergonomickým držadlem Soft Touch usnadňuje manipulaci. Průhledné polykarbonátové víko umožňuje přidávání ingrediencí během provozu....

Kůtr stolní R 5 GS, 400 V je ideální pro menší gastronomické provozy s kapacitou do 200 porcí denně. Disponuje indukčním motorem s tichým chodem a dlouhou životností, magnetickým bezpečnostním systémem a dvěma rychlostmi včetně pulsního tlačítka. Má odnímatelnou nerezovou nádobu s ergonomickým držadlem Soft Touch a průhledné polykarbonátové víko pro snadné přidávání ingrediencí během...

Multifunkční stolní kutr Robot Cook od francouzského výrobce ROBOT COUPE. speciální typ kutru, který díky inovaci umožňuje rozšíření běžných funkcí stolního kutru – jako je hnětení, mixování, sekání, drcení, mísení, emulgování, ohřívání a vaření díky integrovanému topnému tělesu 1,2 kW lze na...

Stolní kutr R 5 G 400 V, 2 rychlosti od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 80 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a str...

Stolní kutr 7 G s timerem má 2 rychlosti a je určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí. Kutr umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Stolní kutr R 8 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž s...

Stolní kutr R 10 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovně...

Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 250 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...

Vertikální kutr R 20 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 300 porcí. Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...

Celonerezový vertikální kutr R 23 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 400 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...
Kůtry jsou určeny pro sekání, šlehání a hnětení. Největší uplatnění najdou v menších výrobnách lahůdek nebo jako doplňkové vybavení kuchyní. Využívají se pro výrobu pomázánek, past, majonézy a nebo lehčích těst. Kutry se nabízejí v objemech 3,5l, 6l a 8l. Při šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího objemu. V základní výbavě stroje je nůž s rovným ostřím. Je možno si přiobjednat děrovaný nůž pro šlehání a zubatý nůž pro hnětení těst. Stroje jsou nabízeny v provedení 230V nebo 400V.