Kůtry
Nejprodávanější

Stolní kutr R 2 B od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Kutr hrncový GAM L3 o objemu 3 l, v celonerezovém provedení s plastovým zákrytem je zkonstruován tak, aby plnil neustále rostoucí nároky...

Stolní kutr R 2 B od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Kutr hrncový GAM L5 o objemu 5 l, v celonerezovém provedení s plastovým zákrytem je zkonstruován tak, aby plnil neustále rostoucí nároky...

Kutr hrncový GAM L8 o objemu 8 l, v celonerezovém provedení s plastovým zákrytem je zkonstruován tak, aby plnil neustále rostoucí nároky...

Stolní kutr R 3 D od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Stolní kutr R 5 G od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s...

Stolní kutr R 5 G 400 V, 2 rychlosti od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra,...
Kůtry jsou určeny pro sekání, šlehání a hnětení. Největší uplatnění najdou v menších výrobnách lahůdek nebo jako doplňkové vybavení kuchyní. Využívají se pro výrobu pomázánek, past, majonézy a nebo lehčích těst. Kutry se nabízejí v objemech 3,5l, 6l a 8l. Při šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího objemu. V základní výbavě stroje je nůž s rovným ostřím. Je možno si přiobjednat děrovaný nůž pro šlehání a zubatý nůž pro hnětení těst. Stroje jsou nabízeny v provedení 230V nebo 400V.