Sous vide
Nejprodávanější

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 13 l - GN 2/3. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 20 l - GN 1/1. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.

Laboratorní vodní lázeň CSVT 66 EM, moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů, přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, polykarbonátové víko.

Lázeň vodní laboratorní CSVT 76 EM, moderní zařízení sledující trend nízkoteplotní úpravy pokrmů, přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, polykarbonátové víko.