Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.

Elektrická fritéza REDFOX FE 1010T s objemem vany 2x 11 litrů, výpustí (kohout), maximální teplotou 190 °C a minimální teplotou 50 °C. Dva koše, elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 400 V, příkon 16,200 kW. Rozměry zařízení: 744x440x381 mm.

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 20 l - GN 1/1. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.

Udržovač hranolek + keramická lampa, ohýbaná děrovaná vložka z nerezového plechu pro snadnější obsluhu, síťový vypínač, kontrolka chodu a vyhřátí, regulace teploty 30 – 90 °C.

Fritéza elektrická FE 30EL objemu 8 l, s výpustným kohoutem a vysoce kvalitním košem, produkce 7 kg/h, celonerezové provedení, lisovaná vana. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.

Fritéza elektrická FE 07V s výpustí, celonerezové provedení, obsah oleje 7-8l, produkce až 7kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy.

Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX FE 60ELT třífázová, o objemu 2 x 8 l, 2x lisovaná vana. Fritéza má dvě výpustě, určena pro použití na stole nebo na podestavbě, lehce odnímatelná hlava fritézy, snadné čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C. Díky vinutému topnému tělesu se rozvnoměrně nahřívá olejová lázeň.

Vařič těstovin elektrický REDFOX VT70 40E, samostatné ovládání a výpust pro každou vanu, vana o rozměru 306 x 340 x 320 mm z nerezové oceli AISI 316 L, masivní zpevněná odtoková zóna, jednoduché ovládání pomocí regulačního knoflíku, výpust je vybavena pojistkou proti neúmyslnému vypuštění vody, signalizace zahřívání těles pomocí kontrolky.

Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.

Varný kotel nepřímý elektrický BI 100 98 ET, objem vany 100 l, prolisovaná vrchní deska a vana umožňuje komfortní údržbu a čištění, celonerezové provedení, nepřímý ohřev, kontrolka chodu a nahřátí, automatická regulace tlaku páry, armatura obsahuje ukazatel tlaku (manometr), plynule nastavitelný výkon.

Vařič těstovin dvojitý VT 60 EL, celonerezové provedení, lisovaná vana, bezpečnostní termostat 130 °C, 2x přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, topné těleso je vyrobeno z materiálu Incoloy 800.

Elektrická fritéza REDFOX FE 77V teplotní rozmezí od 50 °C do 190 °C. Objem vany: 2x 8 litrů, Výpusť (kohout): Ano, Maximální teplota: 190 °C, Minimální teplota: 50 °C, Počet košů: 2, Zapalování: Elektrické, Krytí: IPX4, Povrchová úprava: Nerezová ocel, Napětí: 230 V, Příkon: 6 kW, Rozměr zařízení: 540 x 420 x 370 mm.

Fritéza elektrická velkokošová třífázová FE 60T/P o objemu 30 l, s výpustí a s podstavcem. Výkon až 24 kg/h, regulace teploty 50 °C až 190 °C.

Fritéza elektrická třífázová FE 60T, o objemu 30 l, má výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou, studená zóna, kontrolka vyhřátí a madla. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C .

Fritéza elektrická třífázová FE 10T, o objemu 8 l, celonerezové provedení s výpustí a madly. Výkon až 10 kg/hod. Pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm. Kontrolka vyhřátí, studená zóna.

Fritéza elektrická REDFOX FE 07VT – objem vany 8 l, výpusť s kohoutem, teplotní rozsah 50–190 °C, jeden koš, elektrické zapalování, nerezová ocel AISI 304, napětí 400 V, příkon 6 kW, rozměry (š x h x v) 306 x 441 x 381 mm.

Vařič těstovin elektrický CP 76 ET třífázový, rozměr vany: 310 x 335 x 220 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout, vana z nerezové oceli - vysoce odolná vůči slané vodě, bezpečnostní termostat.

Varný kotel nepřímý elektrický BI 70 80 50 E o objemu 50 l, v nerezovém provedení. Poloautomatické plněné duplikátoru, napoštění a dopouštění pomocí mechanického kohoutu. Regulace tlaku páry je automatická - presostat reguluje výkon zařízení. Výpusť má bezpečnostní pojistku. Napouštění studené vody.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.