Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Grilovací deska hladká FTH 70/04 G, plynová, hladká pracovní plocha, tloušťka 12 mm, teplotní rozsah 50°C - 300°C, výkon 7,000 W, hmotnost 38 kg, rozměry pracovní plochy 396 x 510 mm, rozměry produktu 400 x 700 x 330 mm.

Sporák stolní sklokeramický, třífázový, 2x varné pole: 2,5 kW.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1L elektrický hladká pracovní plocha litina teplotní rozsah 0-250 °C příkon 1,8 kW napětí 230 V hmotnost 20 kg rozměry pracovní plochy 255x245 mm rozměry produktu 400x430x240 mm.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1, elektrická, rýhovaná litinová plocha, teplotní rozsah 0-250 °C, příkon 1,8 kW, napětí 230 V, hmotnost 20 kg, velikost pracovní plochy 255x245 mm, rozměry produktu 400x430x240 mm.

SPL 70/40 E sporák elektrický s 2 tálovými plotnami a podestavbou s šesti stupňovou regulací výkonu v rozmezí 50-400 °C. Lisovaná horní deska z jednoho kusu nerezového plechu pro snadnější čištění.

Vařič těstovin elektrický REDFOX VT70 40E, samostatné ovládání a výpust pro každou vanu, vana o rozměru 306 x 340 x 320 mm z nerezové oceli AISI 316 L, masivní zpevněná odtoková zóna, jednoduché ovládání pomocí regulačního knoflíku, výpust je vybavena pojistkou proti neúmyslnému vypuštění vody, signalizace zahřívání těles pomocí kontrolky.

Plynový sporák SPB 70/04 G, jednořadé hořáky o výkonu 3,5 a 6 kW, velikost modulu 400 mm, litinový rošt z AISI 304 z kulatiny o průměru 10 mm, hořáky vybaveny věčným plamínkem, bezpečnostní prvek – termočlánek, horní lisovaná deska pro snadnou údržbu, stupeň krytí ovládacích prvků IPX4.

Plynový sporák REDFOX SP 70/40 G, plynový, 2 hořáky 7,5 kW a 4,5 kW, bez trouby, věčný plamen zapalování, celkový příkon 12 kW, hmotnost 46 kg, rozměry 400x700x900 mm. Robustní nerezová konstrukce s litinovými rošty pro profesionální kuchyně.

Plynová grilovací deska FTH 70/40 G, hladká. Plotna z pískované oceli o síle 12 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu, vyhřátí a piezzo zapalováním. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.

Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1LTL, elektrický, hladká pracovní plocha, litina, teplotní rozsah 0-250 °C, příkon 1,8 kW, napětí 230 V, hmotnost 20 kg, rozměry pracovní plochy 255x245 mm, celkové rozměry produktu 400x430x240 mm.

Grilovací deska REDFOX FTRC 70/40 E třífázová, rýhovaná s plotnou z pochromované oceli se systémem rovnoměrného nahřátí a akumulací tepla, s vysokým odnímatelným lemem pro snadné čištění, zásuvkou na odpadní tekutiny a podestavbou.

Vařič těstovin elektrický CP 76 ET třífázový, rozměr vany: 310 x 335 x 220 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout, vana z nerezové oceli - vysoce odolná vůči slané vodě, bezpečnostní termostat.

Stolní indukční sporák PCID 64ET nabízí dvě výkonné zóny s příkonem 10 kW, nerezovou povrchovou úpravu a mechanické ovládání. Kompaktní rozměry (šířka 400 mm, hloubka 600 mm) a šest stupňů regulace výkonu ho činí ideálním pro profesionální kuchyně. Napětí 400 V, krytí IPX5, tloušťka desky 2 mm.

Elektrický sporák PCQT 94ET, třífázový, v celonerezovém provedení, 2x čtvercová plotýnka 4 kW. Varná jednotka pro použití na stole nebo na podestavbě. Má 7 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.

Sporák elektrický PCQ 94ET v nerezovém provedení, třífázový, 2x čtvercová plotýnka, s podestavbou, hořák litinový, rozebíratelný, s vnitřním a vnějším hořením, prolisovaná vrchní deska pro komfortní údržbu a čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.

Sporák elektrický PCT 94ET v nerezovém stolním provedení se 2 zónami a napájením na 400 V má prolisovanou vrchní desku a vnitřní termostatickou ochranu proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.