Příprava surovin
Potřebujete poradit ohledně výběru gastro vybavení pro přípravu surovin? Klademe důraz nejen na kvalitu produktů, ale i na služby. Nabízíme vám odborné poradenství, pomůžeme vám s výběrem vhodného modelu. Registrovaní zákazníci mohou využít věrnostní slevy a další výhody. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Neváhejte nás kontaktovat.
Řazení produktů
Výpis produktů
Stolní BLIXER 5 G s timerem, 400 V, má 2 rychlosti a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 20 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných...
Stolní BLIXER 7 G s timerem má 2 rychlosti a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 25 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo...
Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. * Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 500 porcí. * Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazá...
Stolní kutr R 8 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž s...
Vertikální kutr R 20 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 300 porcí. Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...
Stolní kutr R 10 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovně...
Stolní BLIXER 4 A má 2 rychlosti a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 15 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.

.png?637714c1)

.png?63771521)
.png?637714f3)