Vyhřívané samoobslužné salátové bary – teplý výdej stylově a bezpečně

Vyhřívané samoobslužné salátové bary jsou ideální volbou pro gastro provozy, které nabízejí teplá jídla v samoobslužném režimu. Tyto samoobslužné salátové bary drží pokrmy v ideální teplotě po celou dobu výdeje, a zároveň zajišťují atraktivní a hygienickou prezentaci. Skvěle se hodí do restaurací, školních jídelen, hotelů, bufetů a výdejen teplých jídelNabízíme vám odborné poradenství, pomůžeme vám s výběrem vhodného modelu. Registrovaní zákazníci mohou využít věrnostní slevy a další výhody. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Neváhejte nás kontaktovat.

Nejprodávanější

 
191 664 Kč
(158 400 Kč bez DPH)
 
172 062 Kč
(142 200 Kč bez DPH)
 
172 062 Kč
(142 200 Kč bez DPH)

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Product photo TR RED%2B 3H 00012223
Servis po celé ČR zajištěn + Dárek zdarma
142 200 Kč bez DPH
172 062 Kč

Bufet vyhřívaný, vodní RM TR RED+ 3H Hemlock, teplotní rozsah +60 až +90 °C, kapacita 3 × GN 1/1 hloubka 200 mm, jedna vana s ovladačem a výpustí, halogenové osvětlení, dechová clona, rozměry 1169×650×1488 mm, příkon 1,5 kW, napájení 230 V.

X00012223
Product photo TR RED%2B 3W 00012225
Servis po celé ČR zajištěn + Dárek zdarma
142 200 Kč bez DPH
172 062 Kč

Bufet vyhřívaný, vodní RM TR RED+ 3W Wenge, teplotní rozsah +60 až +90 °C, kapacita 3 × GN 1/1 hloubka 200 mm, jedna vana s ovladačem a výpustí, halogenové osvětlení, pevná dechová clona, rozměry 1169×650×1488 mm, příkon 1,5 kW, napájení 230 V.

X00012225

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Proč zvolit vyhřívaný salátový bar

  • udržení konstantní teploty pro bezpečné podávání teplých jídel
  • profesionální vzhled a přehledné uspořádání jednotlivých jídel
  • kompatibilita s GN nádobami různých rozměrů
  • možnost samoobslužného výdeje i servisu personálem

Na co se zaměřit při výběru

  • Typ ohřevu – vodní lázeň (bain-marie) nebo suchý ohřev podle typu jídla
  • Počet GN nádob – podle množství nabízených pokrmů
  • Výkon ohřevu – důležitý pro provoz s vysokou frekvencí výdeje
  • Mobilita a rozměry – přizpůsobte velikost prostoru i stylu výdeje

Nejoblíbenější modely vyhřívaných barů

  • Vyhřívaný salátový bar Bartscher Bain-Marie – kompaktní a spolehlivý model pro menší provozy.
  • Profesionální výdejní bar s ohřevem a osvětlením – ideální pro hotelové bufety a firemní jídelny.
  • Velkokapacitní samoobslužný bar s regulací teploty – vhodný do škol a velkokuchyní.

Tipy pro správný provoz

  • pravidelně doplňujte vodu v bain-marie ohřevu, aby nedošlo k přehřátí
  • nastavte teplotu podle typu pokrmů – např. omáčky, přílohy, maso
  • pravidelně čistěte ohřevné plochy a nádoby, aby byl provoz hygienický

Proč nakoupit vyhřívané salátové bary na OnlineGastro.cz

  • specializace na profesionální gastro vybavení – jsme partnerem stovek provozoven po celé ČR
  • široký výběr kvalitních značek, rychlá expedice z vlastního skladu
  • pomoc s výběrem nejvhodnějšího řešení podle typu provozu
  • výhodné ceny, individuální kalkulace při větších objednávkách
  • dlouhodobá podpora a poradenství i po nákupu

Máte dotazy k výběru nebo provozu vyhřívaného salátového baru? Kontaktujte nás – rádi vám poradíme s výběrem ideálního řešení.

×

Splátková kalkulačka ESSOX