Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější
Výpis produktů
Trouba pro rychlou přípravu REDFOX SO 4 nabízí efektivní ohřev s pokročilým kombinovaným varným systémem, který zaručuje dokonale křupavé výsledky. Ovládání je intuitivní díky 7“ dotykovému barevnému displeji. Speciálně navržený nepřilnavý plech 2/3 GN eliminuje potřebu použití jakéhokoli pečícího papíru, což usnadňuje údržbu a zvyšuje hygienu při vaření.
Konvektomat el. REDFOX EPMN 0711 E, elektrický, pravé dveře, manuální ovládání, nástřikový systém, 7x GN 1/1, automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplota 50-300 °C, příkon 9,6 kW, napětí 400 V, hmotnost 95 kg, vnitřní rozměr GN 1/1, rozměry 907x760x823 mm
Konvektomat el. REDFOX EPMN 0523 E elektrický, pravé dveře, manuální bez displeje, nástřikový, 5× GN 2/3 hloubka 65 mm, automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplota 50–300 °C, příkon 3,3 kW, napětí 230 V, hmotnost 52 kg, GN 2/3, rozměry 635×689×643 mm.
Konvektomat el. REDFOX EPMN 0511 E, elektrický, pravé dveře, manuální bez displeje, nástřikový, 5× GN 1/1 hloubka 65 mm, automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplota 50-300 °C, příkon 6,3 kW, napětí 400 V, hmotnost 65 kg, GN 1/1, rozměry 907×760×643 mm.
Konvektomat REDFOX EPMN 1011 E, elektrický, pravé provedení, manuální ovládání bez displeje, nástřikový systém páry, kapacita 10x GN 1/1 (65 mm), automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 50-300 °C, příkon 12,6 kW, napětí 400 V, hmotnost 100 kg, rozměry produktu 907x760x1023 mm.
Konvektomat manuální REDFOX EPM 0711 E, elektrický, pravé provedení, manuální ovládání, nástřikový typ páry, kapacita 7 GN 1/1, automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 50-280°C, příkon 9.6 kW, napětí 400 V, hmotnost 95 kg, vnitřní rozměry GN: GN 1/1 hloubka GN: 65 mm celkové rozměry: 870x750x820 mm.
Ovládací prvky výpisu
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.

.png?637714c1)

.png?63771521)
.png?637714f3)