Kutry k sekání, šlehání a hnětení

Potřebujete poradit ohledně výběru kůtry pro gastro? Klademe důraz nejen na kvalitu produktů, ale i na služby. Nabízíme vám odborné poradenství, pomůžeme vám s výběrem vhodného modelu kutru. Registrovaní zákazníci mohou využít věrnostní slevy a další výhody. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Neváhejte nás kontaktovat.

Nejprodávanější

Kutr 5l KT 5T, 400 V
Na objednávku
X00013738
 
45 726 Kč
(37 790 Kč bez DPH)
83 011 Kč
(68 604 Kč bez DPH)
83 011 Kč
(68 604 Kč bez DPH)

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

060cdcaee023459bc393c06a51ab18f8
Servis po celé ČR zajištěn
49 025 Kč bez DPH
59 320 Kč

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE.  určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 50 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí. 

XAT22430
dd36e8813cc9def48721e635e589b0b3
Servis po celé ČR zajištěn
55 646 Kč bez DPH
67 332 Kč

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 100 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí. 

XAT22437

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Kůtry jsou určeny pro sekání, šlehání a hnětení. Největší uplatnění najdou v menších výrobnách lahůdek nebo jako doplňkové vybavení kuchyní. Využívají se pro výrobu pomázánek, past, majonézy a nebo lehčích těst. Kutry se nabízejí v objemech 3,5l, 6l a 8l. Při šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího objemu.

V základní výbavě stroje je nůž s rovným ostřím. Je možno si přiobjednat děrovaný nůž pro šlehání a zubatý nůž pro hnětení těst. Stroje jsou nabízeny v provedení 230V nebo 400V.

RM | ROBOT COUPE

×

Splátková kalkulačka ESSOX