PRISMAFOOD

Pizza pec BASIC 2/40 VETRO, dvoukomorová, kapacita 1+1 pizza Ø 34 cm, šamotové dno, prosklené dveře s osvětlením, nerezové provedení, mechanické ovládání s časovačem, teplotní rozsah 50-320 °C, příkon 2,4 kW, napětí 230 V, rozměry 568 × 500 × 430 mm, hmotnost 34 kg.

Vyvalovací lisy DSA jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání mechanické, nebo u modelu TOUCH AND GO (T.GO) s jedinečným ovládáním, které díky senzorům rozpozná vložení těsta a automaticky spustí...

Pizza pec BASIC 4, jednokomorová, kapacita 4 × pizza Ø 32 cm, šamotové dno, nerezové čelo a dveře, teplota 50–450 °C, příkon 4,7 kW, napětí 400 V, individuální regulace horních a spodních těles, vnitřní osvětlení, prosklené dveře, rozměry 975 × 924 × 413 mm, hmotnost 75 kg.

Vyvalovací lisy DSA jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání mechanické, nebo u modelu TOUCH AND GO (T.GO) s jedinečným ovládáním, které díky senzorům rozpozná vložení těsta a automaticky spustí...

Vyvalovačka těsta DSA 420 v celonerezovém provedení s mechanickým ovládáním je vybavena 2 páry polohovatelných lisovacích válců a tvarovacím závažím.

Pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvoukomorová, kapacita 1+1 pizza Ø 45 cm, šamotové dno, prosklené dveře s osvětlením, nerezové provedení, mechanické ovládání s nezávislou regulací horního, středního a spodního tělesa, teplotní rozsah 45-450 °C, příkon 7,5 kW, napětí 400 V, rozměry 915 × 690 × 527 mm, hmotnost 74 kg.

Vyvalovací lis na těsto DSA 420 RP je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených paralerně nad sebou, bez tvarovacího zařízení vhodné pro větší hmotnosti, hranatý a delší tvar těsta. Součástí zařízení (v ceně) je elektrický nožní ovládací pedál.

Vyvalovací lis DSA 420 T.GOA na těsto je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou, s tvarovacím zařízením a mechanickým ovládáním. Jedinečné ovládání TOUCH AND GO pozná pomocí senzorů vložení těsta. Na panelu lze nastavit čas chodu 10-35 sekund.

Vyvalovací lisy na těto. Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených paralerně nad sebou, bez tvarovacího zařízení vhodné pro větší hmotnosti, hranatý a delší tvar těsta. Součástí zařízení (v ceně) je elektrický nožní ovládací ...

Jednokomorová pizza pec PLUS XL 4, kapacita 4 pizzy Ø 35 cm, mechanické ovládání s možností individuální regulace 3 horních a 3 spodních vysokoteplotních pancéřovaných těles, šamotové dno, analogový teploměr, termostat do 500 °C, horní zákryt, komínek pro odtah páry, vnitřní osvětlení, prosklené dveře, příkon 6 kW, napájení 400 V, rozměry komory 720 × 720 × 140 mm, hmotnost 85 kg.

Pec na pizzu TRAYS 4, kapacita 4 pizzy Ø 40 cm nebo 2 plechy 400 × 600 mm, mechanické ovládání s 6 nezávislými topnými tělesy (3 horní + 3 spodní), celošamotová komora, analogový teploměr a termostat do 500 °C, komín a vnitřní osvětlení, nerezové provedení, příkon 6,9 kW, napájení 400 V, rozměr komory 820 × 840 × 175 mm, hmotnost 103 kg.

Spirálový hnětač IMR 10, objem nádoby 10 l, max. náplň těsta 8 kg, produkce až 35 kg/h, mechanický časovač, nerezová mísa a rameno, výklopná hlava a odnímatelná díž, kolečka pro snadný přesun, víko s bezpečnostním spínačem, příkon 0,37 kW/230 V, rozměry 385x670x675 mm.

Spirálový hnětač ITR 15 je jednorychlostní model s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, bezpečnostním tlačítkem STAR/STOP a časovačem. Hnětač je určen pro přípravu tuhých těst v pizzeriích, maximální hmotnost těsta je 12 kg.

Spirálový hnětač IMR 20 je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 16 litrů (naplň celková max 12 kg). Výkon hnětače je 48 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen poue pro lehký provoz.

Spirálový hnětač IBV 20 (230V) s variátorem, objem nádoby 22 l, počet rychlostí 1 s plynulou regulací otáček, mechanický časovač, produkce až 56 kg těsta/hodinu, rozměry 385 × 670 × 725 mm, příkon 0,75 kW, napětí 230 V, nerezové rameno a mísa pro snadnou údržbu a dlouhou životnost.

Spirálový hnětač ITR 20 třífázový, je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 22 litrů (naplň celková max 17 kg). Výkon hnětače je 56 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen pouze pro lehký provoz.

Spirálový hnětač IMR 20 je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 22 litrů (naplň celková max 17 kg). Výkon hnětače je 56 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen pouze pro lehký provoz.

Pizza pec BASIC XL 22L "LINIE 600", 2 komory, kapacita 4× pizza Ø 35 cm, šamotové dno, teplotní rozsah 50-450 °C, příkon 6,8 kW, napájení 400 V, rozměry 1100×600×745 mm, hmotnost 106 kg, nerezové čelo, vnitřní osvětlení, analogový teploměr.

Pizza pec TRAYS 4 TR, 1 komora, celošamotová TR, kapacita 4 pizzy Ø 40 cm / 2 plechy 400×600 mm, teplotní rozsah 50-450 °C, individuální regulace výkonu, LED osvětlení, mechanické ovládání s analogovým teploměrem, příkon 6,9 kW, napětí 400 V, rozměry 1100×1070×413 mm, hmotnost 104 kg.

Pec na pizzu BASIC XL 33L "LINIE 600", 2 komory, kapacita 6× pizza Ø 35 cm, možnost využití plechů 600 × 400 mm, šamotové dno, teplotní rozsah 50-450 °C, příkon 12,0 kW, napájení 400 V, rozměry 1305×600×745 mm, hmotnost 125 kg, nerezové čelo, vnitřní osvětlení, analogový teploměr.

Spirálový hnětač ITR 30 je jednorychlostní model s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, bezpečnostním tlačítkem STAR/STOP a časovačem. Hnětač je určen pro přípravu tuhých těst v pizzeriích, maximální hmotnost náplně je 25kg.

Spirálový hnětač IRV 15 s variátorem pro plynulou regulaci otáček, s odmínatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 16 litrů (naplň celková max 12 kg). Výkon hnětače je 48 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem.

Pizza pec PLUS XL 4 DIGI/TR, 1 komora, celošamotová TR, kapacita 4 pizzy Ø 35 cm, digitální ovládání, funkce BUSTER, teplotní rozsah 50-450 °C, individuální regulace výkonu, LED osvětlení, prosklené dveře, příkon 6 kW, napětí 400 V, rozměry 1 000×954×413 mm, hmotnost 87 kg.

Spirálový hnětač IRV 20 s variátorem pro plynulou regulaci otáček, s odmínatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 22 litrů (naplň celková max 17 kg). Výkon hnětače je 56 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem.

Pizza pec PLUS XL 6 TR, 1 komora, kapacita 4-6 pizz Ø 35 cm, spodní šamotové dno, mechanické ovládání, analogový teploměr, vnitřní osvětlení, prosklené dveře, komín pro odvod vlhkosti, regulace 50-450 °C, příkon 9 kW, napětí 230 V / 400 V, rozměry 1000×1320×415 mm, hmotnost 115 kg.
Stránka 1 z 2 - 36 položek celkem