Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Sporák stolní sklokeramický, třífázový, 2x varné pole: 2,5 kW.

Stolní indukční sporák PCID 64ET nabízí dvě výkonné zóny s příkonem 10 kW, nerezovou povrchovou úpravu a mechanické ovládání. Kompaktní rozměry (šířka 400 mm, hloubka 600 mm) a šest stupňů regulace výkonu ho činí ideálním pro profesionální kuchyně. Napětí 400 V, krytí IPX5, tloušťka desky 2 mm.

Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.

Fritéza dvojitá elektrická, vana objem: 2x 10l, výpust, studená zóna, regulace teploty: 50-190 °C, třífázová.

Vařič těstovin elektrický, třífázový, objem vany: 25 l, výpustní kohout, regulace teploty: 30-110 °C.

Pánev smažící multifunkční elektrická

Udržovač hranolek elektrický, jednofázový, integrovaná horní infra lampa s topným tělesem, vana 30,5 x 51 x 16,5 cm, perforovaná dvojitá vložka, regulace teploty: 30-90 °C.

Vodní lázeň BMD 64 EM, jednofázová, vana pro GN 1/1 - h 150 mm, výpustní kohout.

Grilovací deska rýhovaná chromovaná FTRD 68 ETS, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací deska rýhovaná FTRD 68 ET, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací deska kombinovaná chromovaná FTLRD 68 ETS, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací deska kombinovaná FTLRD 68 ET, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací deska hladká chromovaná FTLD 68 ETS, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací plotna FTLD 68 ET, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.

Grilovací deska rýhovaná chromovaná FTRD 66 ETS, třífázová, grilovací deska o síle 14 mm, 2x regulace teploty 50 - 300 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.