Chladicí vitríny
Kvalitní chladicí vitríny jsou klíčovým vybavením každého gastro provozu, kde je potřeba atraktivně vystavit a zároveň bezpečně uchovat potraviny, nápoje nebo zákusky. V naší nabídce najdete profesionální chladící vitríny vhodné pro cukrárny, pizzerie, obchody, bistra i restaurace. Nabízíme stolní, obslužné i samoobslužné modely, stejně jako nápojové vitríny a vitríny na zákusky. U nás si vyberete chladící vitríny Redfox, Tefcold nebo Nordline, které se vyznačují spolehlivostí, moderním designem a úsporným provozem. Rádi vám pomůžeme s výběrem vitríny podle typu sortimentu, objemu i prostorových možností. Kromě odborného poradenství nabízíme i dopravu, montáž a servis. Registrovaní zákazníci mohou využít věrnostní slevy a další výhody. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Neváhejte nás kontaktovat.
Řazení produktů
Výpis produktů
Chladicí vitrína Tefcold MDCA 3750 HB s agregátem, teplotní rozsah -1 až +5 °C, 15 polic, 6 křídlových dveří, automatické odmrazování ano, police 1250x400 mm, rozměry 3830x805x2095 mm, ventilované chlazení s agregátem součástí zařízení. Objem 2220 l, černý interiér RAL9005 včetně polic, digitální termostat s displejem a osvětlením.
Chladicí vitrína přístěnná Juka York 310/90/200 DU s křídlovými dveřmi a výstavní plochou 10,2 m² v černém provedení. Zařízení má digitální termostat, automatické odtávání a je bez zabudovaného agregátu. Vitrína má chlazenou výstavní plochu, chlazené nastavitelné police, plexi zábranu polic - 2 horní řady. Je v provedení s LED osvětlením vitríny horním a bočním.
Chladicí vitrína přístěnná Juka York 385/70/200 DU bez zabudovaného agregátu s křídlovými dveřmi, s 5 nastavitelnými chlazenými policemi, ventilovaným chlazením, nástřikovým ventilem a plnými nebo prosklenými bočnicemi. Vitrína má funkci automatického odtávání a je vybavena vnitřním LED osvětlením.
Chladicí vitrína přístěnná Juka York 385/90/200 DU bez zabudovaného agregátu s křídlovými dveřmi, s 5 nastavitelnými chlazenými policemi, ventilovaným chlazením, nástřikovým ventilem a plnými nebo prosklenými bočnicemi. Vitrína má funkci automatického odtávání a je vybavena vnitřním LED osvětlením.
Chladicí vitrína přístěnná Juka York 310/80/200 DU bez zabudovaného agregátu s skřídlovými dveřmi, s 5 nastavitelnými chlazenými policemi, ventilovaným chlazením, nástřikovým ventilem a plnými nebo prosklenými bočnicemi. Vitrína má funkci automatického odtávání a je vybavena vnitřním LED osvětlením.
Chladicí vitrína přístěnná Juka York 385/80/200 DU single, ventilovaná bez zabudovaného agregátu s křídlovými dveřmi, digitálním termostatem, automatickým odtáváním, chlazenou výstavní plochou a LED osvětlením má teplotní rozpětí 2 až 8 °C.
Ovládací prvky výpisu
Chladicí vitríny jsou nezbytnou součástí gastronomických provozů, kde je třeba atraktivně a zároveň bezpečně vystavovat potraviny, nápoje nebo dezerty. Zajišťují stabilní teplotu, prodlužují trvanlivost produktů a podporují impulzivní nákup díky přehledné prezentaci.
Výhody chladicích vitrín
-
Přehledná prezentace zboží – skleněné provedení a LED osvětlení zvýrazní vystavené produkty
-
Stabilní teplotní režim – udržuje potraviny v ideálních podmínkách bez kolísání teploty
-
Různé typy a rozměry – vitríny na zákusky, nápoje, sendviče, mléčné výrobky i maso
-
Hygienické a bezpečné uskladnění – uzavřený prostor chrání obsah před kontaminací a zároveň umožňuje samoobslužné nebo obsluhované použití
-
Moderní design – ladí s interiérem cukrárny, kavárny, pekárny i hotelové restaurace
Typy chladicích vitrín
Stolní vitríny
-
Kompaktní provedení vhodné na bar či pult
-
Ideální pro vystavení menšího množství dortů, zákusků nebo tapas
Volně stojící vitríny
-
Vysoká kapacita, často s více policemi
-
Vhodné pro nápoje, balené produkty, mléčné výrobky nebo sendviče
Obslužné vitríny
-
Přední sklo sklopné nebo výklopné
-
Obsluha zákazníků probíhá z jedné strany
Samoobslužné vitríny
-
Otevřený nebo posuvný přístup zepředu
-
Vhodné do obchodů, hotelových snídaní, bufetů
Na co se zaměřit při výběru
-
Teplotní rozsah – podle druhu potravin (např. +2 až +8 °C pro zákusky, 0 až +2 °C pro maso)
-
Kapacita a počet polic – dle očekávaného množství zboží
-
Typ chlazení – statické nebo ventilované (nucené)
-
Energetická náročnost – výhodné je LED osvětlení a kvalitní izolace
-
Snadnost čištění a přístup – pro každodenní hygienickou údržbu
Kde se vitríny nejčastěji používají
-
Cukrárny a kavárny – pro prezentaci dortů a dezertů
-
Restaurace a hotely – pro vystavení chlazených předkrmů a nápojů
-
Prodejny potravin a bufety – pro balené saláty, sendviče, mléčné výrobky
-
Bary a kluby – pro chlazené nápoje v lahvích nebo plechovkách
Proč pořídit chladicí vitrínu
-
Zvýšení atraktivity a prodeje vystaveného zboží
-
Zachování čerstvosti a kvality potravin
-
Zajištění hygienických a bezpečnostních standardů
-
Efektivní využití prostoru a designový doplněk provozu

.png?637714c1)

.png?63771521)
.png?637714f3)