Příprava surovin, Strana 7
Řazení produktů
Výpis produktů
Šlehač ponorný MP 450 FW XL ULTRA C LED je ideální pro množství do 150 l. Metly jsou z nerezové oceli a převodovka je kovová. Systém Easy Plug - odmontovatelný přívodní kabel. Zařízení má délku 121 cm a má funkci plynulé regulace otáček.
Ruční ponorný mixér a šlehač MP 450 COMBI ULTRA LED je ideální pro množství do 100 l (délka 84-89 cm). Zařízení je vybaveno systémem Easy Plug, funkcí automatické regulace rychlosti a plynulé regulace rychlosti.
Mixér ponorný MP 350 Ultra LED je ideální pro množství do 50 l. Systém Easy Plug - odmontovatelný přívodní kabel. Zařízení má délku 74 cm a nemá možnost šlehacího nástavce.
Multifunkční stolní kutr Robot Cook od francouzského výrobce ROBOT COUPE. speciální typ kutru, který díky inovaci umožňuje rozšíření běžných funkcí stolního kutru – jako je hnětení, mixování, sekání, drcení, mísení, emulgování, ohřívání a vaření díky integrovanému topnému tělesu 1,2 kW lze na...
Mixér a šlehač ponorný Mini MP 190 A COMBI, možnost šlehacího nástavce, objem do 5 l, otáčky mixéru 2000-12500 ot/min, příkon 0,27 kW, délka nástavce 185 mm, hmotnost 1,44 kg, napětí 230 V.
Celonerezový vertikální kutr R 60 je určen pro velké gastronomické provozy. Vhodný pro provozovatele stravovacích zařízení a restaurací, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrboků max. denní kapacitou do 3000 porcí. Určen pro zpracování masa, zeleniny a ovoce od hrubého rozsekání po nejje...
Krouhač zeleniny CL 55 M od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny lahůdek a další gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny s max. denní kapacitou 600 porcí zpracovává syrovou zeleninu, ov...
Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. * Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 500 porcí. * Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazá...
Celonerezový vertikální kutr R 23 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 400 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...
Krouhač zeleniny CL 52 E, 400 V: kapacita až 250 kg/hod, hmotnost 26 kg, rozměry 360 x 340 x 690 mm, napětí 400 V, příkon 0,75 kW. Celokovová hlava s velkokapacitní násypkou a nerezový indukční motor pro profesionální použití.
Krouhač zeleniny CL 52 E: výkon až 250 kg/hod, kapacita 200-600 porcí, rozměry 360x340x690 mm, hmotnost 26 kg, napětí 230 V, příkon 0.75 kW. Robustní konstrukce s kovovou krouhací hlavou a nerezovým motorem pro profesionální kuchyně.
Stolní kutr R 8 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž s...
Celonerezový vertikální kutr R 45 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 1000 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...
Krouhač zeleniny CL 40 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny vhodné pro školky, restaurace a bistra s max. denní kapacitou do 80 porcí zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích oře...
Kombinovaný robot R 402 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...
Vertikální kutr R 20 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 300 porcí. Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...
Kombinovaný robot R 401 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...
Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 250 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...
Stolní kutr R 10 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovně...
Kombinovaný robot R 402 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...
Stolní BLIXER 4 A má 2 rychlosti a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 15 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.
Stolní BLIXER 4 A má 1 rychlost a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 15 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.
Stolní Blixer 3 D o objemu nádoby 3,7 l má 1 rychlost a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 10 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí...

.png?637714c1)

.png?63771521)
.png?637714f3)