Smažení, pečení, grilování, Strana 18
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Salamandr digitální SD-32 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.

Salamandr digitální automatický SD 46 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické...

Salamandr digitální SD 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický...

Salamandr digitální automatický SD 37 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu maximální pracovní teplota 230 °C rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po...

Salamandr digitální SD 21 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 2 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikost gastronádoby 2/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.

Elektrická grilovací deska FTHR 90 EL. Plotna z oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí. Grilovací plocha desky je kombinovaná (rýhovaná/hladká) a má tři samostatně ovládané vyhřívání plochy. Deska obsahuje dvě zásuvky na odpadní tekutiny.

Multifunkční pánev FT 30 ELMK v celonerezovém provedení, o objemu 6 l, s ovládáním na kratší straně, 10 mm silná ocelová deska, vynikající vedení tepla, kontrolka chodu a vyhřátí, výpustný ventil s kolíkem.

Fritéza elektrická dvoukošová FE 88V o objemu 8 + 8 l, na ryby s výpustí v celonerezovém provedení se speciálně upravenými topnými spirálami, pracovním a bezpečnostním termostatem a dvěma výpustnými ventily s bezpečnostní pojistkou a madly.

Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX 8 + 8 l na ryby FE 88 v celonerezovém provedení s madly, se speciálně upravenými topnými spirálami i termostatem s keramickým pláštěm. Koše a víka jsou součástí balení.

Fritéza elektrická FE 08 o objemu 8 l, na ryby s výpustí v celonerezovém provedení s madly s možností regulace teploty 50°C až 190°C, studenou zónou a výpustným ventilem s bezpečnostní pojistkou.

Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.

Konvektomat manuální REDFOX EPM 0511 E, elektrický, pravé provedení, manuální ovládání, nástřikový typ páry, kapacita 5 GN 1/1, automatické mytí NE, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 50°C až 280°C, příkon 6.300 kW, napětí 400 V, hmotnost 65 kg, vnitřní rozměry GN: GN 1/1 hloubka GN: 65 mm celkové rozměry: 870x750x670 mm.

Konvektomat STEAMBOX STBB 2011 EAM, elektrický, pravé provedení, digitální ovládání, bojlerový typ páry, kapacita 20 GN 1/1, automatické mytí ANO, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 30-300°C, příkon 33.3 kW, napětí 400 V, hmotnost 290 kg, vnitřní rozměry GN: GN 1/1 hloubka GN: 65 mm celkové rozměry: 995x835x1850 mm.

Sporák elektrický REDFOX SPF 50 E v celonerezovém provedení s varnou jednotkou (2x 3 kW) o rozměrech 30 x 30 cm. Horní deska je lisovaná pro pohodlnou údržbu. Zařízení má termostatickou ochranu proti přehřátí a 7 teplotních stupňů.

Fritéza dvojitá elektrická, vana objem: 2x 10l, výpust, studená zóna, regulace teploty: 50-190 °C, třífázová.

Vařič těstovin elektrický, třífázový, objem vany: 25 l, výpustní kohout, regulace teploty: 30-110 °C.