Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Podstavec pod konvektomat REDFOX MPD 0511 / 0711 je vyroben z nerezové oceli, má rozměry 830 mm šířka, 570 mm hloubka a 850 mm výška. Váží 15 kg a obsahuje osm zásuvů pro GN. Je ideální pro profesionální kuchyně díky své robustní konstrukci, kompaktnímu designu a snadné údržbě.

Podstavec pod konvektomat REDFOX MPD 1011 má rozměry 830 mm x 570 mm x 700 mm a váží 15 kg. Je vyroben z odolných materiálů, nabízí stabilní konstrukci a je vybaven zásuvy pro úložný prostor. Ideální pro profesionální kuchyně s omezeným prostorem, zajišťuje bezpečné umístění konvektomatu a usnadňuje jeho obsluhu i údržbu.

Vařič těstovin dvojitý VT 60 EL, celonerezové provedení, lisovaná vana, bezpečnostní termostat 130 °C, 2x přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, topné těleso je vyrobeno z materiálu Incoloy 800.

Podestavba uzavřená P 70/40 D s dveřmi, v nerezovém provedeni.

Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.

Sporák stolní elektrický, třífázový, 2x čtvercová plotýnka: 2,6 kW.

Sporák stolní elektrický, třífázový, 2x kulatá plotýnka: 2,6 kW.

Fritéza F16L 66 ET o objemu 16l, třífázová, pro použití na stole nebo na podestavbě, lisovaná vana, studená zóna pod topným tělesem, bezpečnostní termostat 235 °C, lehce odnímatelná hlava fritézy.

Kontaktní gril rýhovaný PS 2010 R, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, pro horní desku je standardní rýhovaný povrch, rýhovaná dolní deska.

Kontaktní gril hladký PS 2010 L, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, pro horní desku je standardní rýhovaný povrch, hladká dolní deska.

PCT 63 G sporák stolní plynový, dva hořáky s vnitřním a vnějším hořením a piezzo zapalováním (1x 3,5 kW + 1x 5,5 kW). Zařízení má litinové rošty a pojistný ventil termočlánku.

Elektrická fritéza REDFOX FE 77V teplotní rozmezí od 50 °C do 190 °C. Objem vany: 2x 8 litrů, Výpusť (kohout): Ano, Maximální teplota: 190 °C, Minimální teplota: 50 °C, Počet košů: 2, Zapalování: Elektrické, Krytí: IPX4, Povrchová úprava: Nerezová ocel, Napětí: 230 V, Příkon: 6 kW, Rozměr zařízení: 540 x 420 x 370 mm.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.