Smažení, pečení, grilování, Strana 2
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější
Výpis produktů
Salamandr digitální dotykový ST 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230°C, rychlý nástup teploty 200°C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, dotykový ovládací panel s displejem, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, funkce HOLD udržování při teplotě 40-70°C.
Salamandr digitální SD-32 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Salamandr digitální automatický SD 46 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, detektor jídla – automatické zapnutí/vypnutí těles, funkce...
Salamandr digitální SD 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Salamandr digitální automatický SD 37 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu maximální pracovní teplota 230 °C rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, možnost upevnění na stěnu, detektor jídla – automatické...
Konvektomat STEAMBOX STBB 2011 EAM, elektrický, pravé provedení, digitální ovládání, bojlerový typ páry, kapacita 20 GN 1/1, automatické mytí ANO, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 30-300°C, příkon 33.3 kW, napětí 400 V, hmotnost 290 kg, vnitřní rozměry GN: GN 1/1 hloubka GN: 65 mm celkové rozměry: 995x835x1850 mm.
Konvektomat RM STEAMBOX STBB 0611 E, elektrický, pravé provedení, digitální ovládání, bojlerový typ páry, kapacita 6 GN 1/1, automatické mytí ANO, LED osvětlení ANO, teplotní rozsah 30 °C až 300 °C, příkon 11.400 kW, napětí 400 V, hmotnost 132 kg, vnitřní rozměry GN: GN 1/1 hloubka GN: 65 mm celkové rozměry: 860x795x835 mm.
Vodní lázeň BMD 64 EM, jednofázová, vana pro GN 1/1 - h 150 mm, výpustní kohout.
Vařič těstovin plynový CP 76 G, plynový, rozměr vany: 510 x 307 x 327 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout v podestavbě, vana z nerezové oceli AISI 316, bezpečnostní termostat, elektrické zapalování, věčný plamen, koše nejsou součástí - možno dokoupit.
Vařič těstovin elektrický CP 76 ET, třífázový, rozměr vany: 510 x 307 x 327 mm, vysoce odolná topná tělesa, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout v podestavbě, vana z nerezové oceli AISI 316, bezpečnostní termostat.
Udržovač hranolek REDFOX UHL 11, nádoba GN 1/1-65, pouze horní ohřev infralampou.

.png?637714c1)

.png?63771521)
.png?637714f3)