Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50-190 °C, jedním košem a elektrickým zapalováním. Nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3 kW. Rozměry: 306 x 411 x 311 mm.

Profesionální mikrovlnná trouba SAMSUNG CM-1099/A LIGHT DUTY v celonerezovém provedení s jedním magnetronem o výkonu 1050 W. Velký vnitřní rozměr komory 336 x 349 mm bez talíře (odolné keramické dno). Rozměr komory vhodný také pro GN 1/2.

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 E s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50 °C až 190 °C a jedním košem. Elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3,000 kW. Rozměry: 265 x 412 x 311 mm.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77 nabízí objem vany 8 litrů, nemá výpusť (kohout), max. teplota 190 °C, min. teplota 50 °C, dva koše, elektrické zapalování a nerezovou ocel jako povrchovou úpravu; rozměry zařízení jsou 574 x 450 x 311 mm.

Mikrovlnná trouba REDFOX MWP1052 26 E nabízí robustní nerezové provedení a digitální ovládání pro snadnou manipulaci. S příkonem 1550 kW a napětím 230 V je ideální pro profesionální kuchyně. Rozměry: šířka 511 mm, hloubka 430 mm, výška 311 mm; hmotnost: 14,70 kg. Navržena pro intenzivní využití v restauracích a cateringových službách díky vysokému výkonu a spolehlivosti.

HD-3 Třítrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

NORDline rozpékací pec NERONE FEM04NEGNV 4*GN1/1

HD-2 Dvoutrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 60 G plynová, hladká deska o tloušťce 10 mm. Teplotní rozsah 50°C - 300°C, příkon 8.000 kW, hmotnost 45 kg, rozměry pracovní plochy 650x480 mm, rozměry produktu 658x480x285 mm.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 30 E, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka desky 10 mm, teplotní rozsah 50°C až 300°C, příkon 3,000 kW, napětí 230 V. Hmotnost 22 kg. Rozměr pracovní plochy: 320 x 480 mm. Rozměry produktu: 328 x 541 x 285 mm.

Profesionální mikrovlnná trouba SAMSUNG CM-1089 v celonerezovém provedení s jedním magnetronem o výkonu 1100 W. Velký vnitřní rozměr komory 336x349mm bez talíře (odolné keramické dno). Rozměr komory vhodný také pro GN 1/2 (PP).

Hot-dog čtyřtrnový REDFOX HD 04 je profesionální zařízení s hmotností 4,30 kg a rozměry 260x304x276 mm. Napětí 230 V, příkon 0,100 kW, maximální teplota 100 °C. Délka trnu je 190 mm, materiál hliník s krytím IPX4. Energeticky úsporný režim a kontrolky chodu a nahřátí zajišťují efektivní provoz v kuchyních.

Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.

Elektrická fritéza REDFOX FE 1010T s objemem vany 11 litrů, výpustí (kohout), maximální teplotou 190 °C a minimální teplotou 50 °C. Dva koše, elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 400 V, příkon 16,200 kW. Rozměry zařízení: 744x440x381 mm.

Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77E: Objem vany 8+8 litrů, bez výpusti, teplota max. 190°C a min. 50°C, dva koše, elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 6 kW, rozměry 533 x 412 x 311 mm.

Indukční vařič 3400 W je profesionální model s digitálním nastavením času a optimálního výkonu 500-3400 W dle pokrmu. Zařízení je v celonerezovém provedení s deskou ze sklokeramiky. Je snadný na údržbu a čištění.

Kontaktní gril PM 2015 LL s hladkou deskou, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, hladká horní deska pro PM 2015 LL, hladká dolní deska.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.