Příprava surovin, Strana 13
-
Ruční ponorné mixéry
-
Kuchyňské gastro roboty
-
Nářezové stroje
-
Kráječe chleba a knedlíků
-
Masomlýnky
-
Škrabky na brambory
-
Krouhače zeleniny a sýrů
-
Kůtry
-
Robot Coupe kombinace
-
Blixery stolní
-
Vakuové baličky
Nejprodávanější

Krouhač zeleniny CL 52 E: výkon až 250 kg/hod, kapacita 200-600 porcí, rozměry 360x340x690 mm, hmotnost 26 kg, napětí 230 V, příkon 0.75 kW. Robustní konstrukce s kovovou krouhací hlavou a nerezovým motorem pro profesionální kuchyně.

Stolní kutr R 8 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž s...

Celonerezový vertikální kutr R 45 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 1000 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...

Krouhač zeleniny CL 40 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny vhodné pro školky, restaurace a bistra s max. denní kapacitou do 80 porcí zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích oře...

Kombinovaný robot R 402 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...

Vertikální kutr R 20 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 300 porcí. Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...

Kombinovaný robot R 401 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...

Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 250 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...

Stolní kutr R 10 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovně...

Kombinovaný robot R 402 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro použití v malých až středních provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a mateřských školách s max. denní kapacitou do 100 porcí výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkc...

Stolní Blixer 2 o objemu nádoby 2,9 l, má 1 rychlost a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 5 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a...

Krouhač sýra N 02 s přítlačnou pákou od francouzského výrobce SANTOS. vhodný pro strouhání tvrdých a měkkých sýrů, čokolády, ořechů a k přípravě strouhanky v případě krouhání měkčích sýrů musí být tento sýr vychlazen – trvale tichý a silný asynchronní motor bezpečnostní spínač zastaví mot...

Stolní BLIXER 4 A má 2 rychlosti a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 15 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný...

Stolní BLIXER 4 A má 1 rychlost a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 15 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě. Vhodný také pro přípravu...

Stolní Blixer 3 D o objemu nádoby 3,7 l má 1 rychlost a je vhodný pro přípravu kašovité stravy ve zdravotnických zařízeních, kojeneckých ústavech, ÚSP a jeslích. Jednorázově zpracuje max. 10 porcí. Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru umožňuje snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových, nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a...