Vše pro pizzu, Strana 3
Nejprodávanější

Podestavba pod pizza pec ES 6 z lakovaného plechu, o rozměrech 95x113x95.

Podestavba pod pizza pec ES 18 z lakovaného plechu, o rozměrech 130x113x85.

Podestavba pod pizza pec ES 6 L z lakovaného plechu, o rozměrech 130x78x95.

Podestavba pod pizza pec ES 12 L z lakovaného plechu, o rozměrech 95x113x85.

Pizza pec dvoupatrová FP 68 RS s kapacitou 2 pizzy o průměru 35 cm, v celonerezovém provedení s nastavitelnou teplotou v rozmezí 50 - 400 °C, šamotovými deskami, časovačem a osvětlením vnitřního prostoru.

Hnětač tuhého těsta IRM 22 je jednorychlostní model s výklopnou hlavou a odnímatelnou mísou, o výkonu 70kg/hodinu. Hnětač je vybavený nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, pojezdovými kolečky, bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Tento model je určeny pro přípravu menšího množství tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech.

Spirálový hnětač ITR 50 je jednorychlostní model s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, bezpečnostním tlačítkem STAR/STOP a časovačem. Hnětač je určen pro přípravu tuhých těst v pizzeriích, maximální hmotnost náplně je 42kg.

Spirálový hnětač ITR 15 je jednorychlostní model s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, bezpečnostním tlačítkem STAR/STOP a časovačem. Hnětač je určen pro přípravu tuhých těst v pizzeriích, maximální hmotnost těsta je 12 kg.

Spirálový hnětač ITR 20 třífázový, je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 22 litrů (naplň celková max 17 kg). Výkon hnětače je 56 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen pouze pro lehký provoz.