Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Podestavba uzavřená P 70/80, v nerezovém provedeni.
Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX FE 60ELT třífázová, o objemu 2 x 8 l, 2x lisovaná vana. Fritéza má dvě výpustě, určena pro použití na stole nebo na podestavbě, lehce odnímatelná hlava fritézy, snadné čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C. Díky vinutému topnému tělesu se rozvnoměrně nahřívá olejová lázeň.
Sporák plynový SP 30/1 GLS, varná jednotka pro použití na stole nebo na podestavbě, horní deska z oceli AISI 304 o síle 0,8 mm, prolisovaná vrchní deska umožňuje komfortní údržbu a čištění, litinový rošt, celonerezové provedení.
Sporák plynový stolní PCD 64 G, 1x hořák 5,5 kW, 1x hořák 7,5 kW, samostatně ovládané, piezzo zapalování.
Plynový sporák SP 30 GLS (SPSL 33 G), v celonerezovém provedení se dvěma vysoce výkonnými hořáky (4,5 kW) s pevnou konstrukcí. Mosazné hořáky jsou odnímatelné. Horní deska je také odnímatelná pro snadný přístup k hořákům. Dodáváno v provedení na zemní plyn + trysky na propan butan.
Sporák sklokeramický stolní PCCT 63 ET třífázový, 1x plotýnka 1,2 kW a 1x plotýnka 1,8 kW. Sporák má 7 teplotních stupňů a světelnou kontrolku zbytkového tepla. Možnost objednat zařízení pro 230 V.
Fritéza elektrická FE 60EL o objemu 2 x 8 l, 2x lisovaná vana, dodáno s jedním velkým košem / vanu - možnost dokoupit dva středně velké koše, pro použití na stole nebo na podestavbě, lehce odnímatelná hlava fritézy, snadné čištění, 2x výpust na přední straně. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Udržovač hranolek BST 64 EM s keramickou infra lampou, pro GN 2/3 - 150 mm. Ohýbaná děrovaná vložka z nerezového plechu pro snadnější obsluhu, síťový vypínač, kontrolka chodu a vyhřátí, regulace teploty 30 – 90 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.