Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Kontaktní gril PM 2015 L hladká, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, rýhovaná horní deska pro PM 2015 L, hladká dolní deska.
Kontaktní gril rýhovaný PM 2015 R, celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, regulace teploty 0–300°C, rozměr plotny:37x24cm, kontrolka chodu a vyhřátí.
Sporák elektrický PCT 74ET třífázový v celonerezovém provedení s 2x kulatou plotýnkou, bez podestavby, vhodný k zabudování do linky, vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Plynová vodní lázeň BMT-64G. Vana pro GN 1/1 + 2x 1/4 - 150 mm s výpustním kohoutem a kolenem a přední výpustí vody s bezpečnostní pojistkou.
Neutrální otevřený nerezový podstavec pro pro E-6. Pojízdné provedení se spodní policí pro odkládání příslušenství nebo např. GN.
Elektrický sporák SP 70/04 E, třífázový, v celonerezovém provedení, 2 x kulatá plotýnka 2,6 kW. Varná jednotka pro použití na stole nebo na podestavbě. Zařízení má 6 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí. Horní lisovaná deska zajišťuje snadnou údržbu.
Kontaktní gril PM 2015 LL s hladkou deskou, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, hladká horní deska pro PM 2015 LL, hladká dolní deska.
Pánev smažící multifunkční elektrická
Sporák indukční stolní WOK PCIWD 64 ET, třífázový, 1x varné pole: 5,0 kW, průměr plotny: 30 cm.
Kontaktní gril hladký teflon PM 2015 LTF, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny / teflon s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, pro horní desku je standardní rýhovaný povrch, hladká dolní deska.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.