Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
NORDline rozpékací pec NERONE FEM04NEGNV 4*GN1/1
Rozpékací pec NORDline NERONE FEM03NEPSV s exteriérem i interiérem z nerezové oceli se třemi policemi o rozměru 600 x 400 mm. Má dva ventilátory s opačným prouděním vzduchu, zaoblené vnitřní hrany, lehce vyměnitelné těsnění, termostat 280 °C, 60 minutový časovač. Její ovládání je manuální a má vnitřní osvětlení.
Podestavba uzavřená P 70/120 D s dveřmi, v nerezovém provedeni.
Výkonná plynová stolička SP 6050 L v celonerezovém provedení, tuhá jeklová konstrukce s robustním nerezovým horním roštem pro hrnce do průměru 600mm. Masivní, snadno rozebíratelný hořák s výkonem 14 kW vybaven bezpečnostním ventilem s věčným plamínkem.
Sporák sklokeramický stolní PCCD 68 ET, třífázový, 4x varné pole: 2,5 kW.
Sporák plynový stolní PCD 68 G, 1x hořák 3,5 kW, 2x hořák 5,5 kW, 1x hořák 7,5 kW, samostatně ovládané, piezzo zapalování.
Sporák plynový čínský PC2T 68 G WOK s redukcí WOK - možno používat jako čínský sporák, 2x hořák, rošty pro hrnce až o průměru 400 mm.
Plynový sporák SP 90 GL (SPL-99 G) v celonerezovém provedení se šesti výkonnými hořáky (3x 3,6 kW + 3x 3 kW) s piezzo zapalováním. Zařízení má horní lisovanou desku pro snadnou údržbu a litinový rošt. Dodáváno v provedení na zemní plyn + trysky na propan butan.
Sporák sklokeramický stolní PCCT 74 ET třífázový, 2x varná plocha 2,5 kW. Sporák má 7 teplotních stupňů a světelnou kontrolku zbytkového tepla. Deska má rozměry 35 x 57 cm.
Lávový gril plynový CWT-64 G nerezový rošt v cm: 38 x 42
Smažicí pánev BRT 66 ET elektrická třífázová s masivním dnem z teplovodivé nerezi, objem vany 20 l, příkon 5,4 kW. Kontrolka chodu a nahřátí, termostatické ovládání do 300 °C, snadno odmontovatelný ovládací panel pro servisní úkony.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.